Vastaanotot ja ajanvaraus

Home » Vastaanotot ja ajanvaraus

Lääkärikeskus Aava – Kamppi

Vastaanottoni ovat tällä hetkellä Lääkärikeskus Aavassa Kampissa ja niihin ajanvaraus tästä. Toivoisin aikana riittävän yhä Syömishäiriökeskuksen ja Helsingin Urheilulääkäriaseman vastaanottoihin mutta toistaiseksi näin. Niin ja vastaanotoillehan kannattaa tulla mieluummin liian aikaisin kuin liian myöhään.

Etävastaanotot

Olen pitänyt paljonkin etävastaanottoja ja havainnut ne toimivaksi tavaksi. Etävastaanottoa varten voit varata Aavan nettiajanvarauksen kautta joko suoraan Etävastaanoton nimellä kulkevan vastaanoton tai sitten tavallisen vastaanoton, josta laitat mukaan tiedon että haluat sen etänä (ja laita mukaan yhteystiedot). Jos et löydä sieltä sopivaa vastaanottoaikaa niin voit tiedustella oheisen (sivun oikea reuna) sähköpostiosoitteen kautta myös erillistä aikaa.

Vastaanotolle valmistautuminen

Vastaanotolle voi tulla täysin valmistautumatta, mutta ensitapaamisessa aiheita on usein niin paljon että syömisen kirjaaminen (kännykälle/paperille/kalorilaskuriin tms.) 3-5 vuorokauden ajan nopeuttaa tilannearviota syömisen osalta. Pienemmissä syömisen/elintapojen ongelmissa kertakäynti voi hyvinkin riittää, mutta haasteellisemmissa tilanteissa kannattaa jo alkuun miettiä useampia käyntejä.

Vastaanotoilleni ei ole aina helppoa päästä ja ajat on saatettu jo varata. Tällaisessa tilanteessa voit soittaa vastaanottoon laittaaksesi itsesi jonoon tai voit odotella 1-2 viikkoa ja katsoa tilannetta uudestaan, sillä annan lisää aikoja mahdollisuuksien mukaan. Tai lähetä minulle meili ja kysele sopivaa aikaa.