Vastaanotot ja ajanvaraus

Home » Vastaanotot ja ajanvaraus

Lääkärikeskus Aava – Kamppi

Fyysiset vastaanottoni ovat tällä hetkellä Lääkärikeskus Aavassa Kampissa ja niihin ajanvaraus tästä. Toivoisin aikana riittävän yhä Syömishäiriökeskuksen ja Helsingin Urheilulääkäriaseman vastaanottoihin mutta toistaiseksi nöin. Niin ja vastaanotoillehan kannattaa tulla mieluummin liian aikaisin kuin liian myöhään.

Etävastaanotot

Olen pitänyt paljonkin etävastaanottoja ja havainnut ne toimivaksi tavaksi. Ajankäytön näkökulmasta niissä on kuitenkin hankaluutensa ja nykyään teen niitä Aavan kautta. Etävastaanottoa varten voit varata Aavan nettiajanvarauksen kautta joko suoraan Etävastaanoton nimellä kulkevan vastaanoton tai sitten tavallisen vastaanoton, josta laitat mukaan tiedon että haluat sen etänä (ja laita mukaan yhteystiedot).

Vastaanotolle valmistautuminen

Vastaanotolle voi tulla täysin valmistautumatta, mutta ensitapaamisessa aiheita on usein niin paljon että syömisen kirjaaminen (kännykälle/paperille/kalorilaskuriin tms.) 3-5 vuorokauden ajan nopeuttaa tilannearviota syömisen osalta. Kannattaa pitää myös mielessä, että pienemmissä syömisen/elintapojen ongelmissa kertakäynti voi hyvinkin riittää, mutta haasteellisemmissa tilanteissa kannattaa jo alkuun miettiä useampia käyntejä.

Vastaanotoilleni ei ole aina helppoa päästä ja ajat on saatettu jo varata. Tällaisessa tilanteessa voit soittaa vastaanottoon laittaaksesi itsesi jonoon tai voit odotella 1-2 viikkoa ja katsoa tilannetta uudestaan, sillä annan lisää aikoja mahdollisuuksien mukaan.